روح اله هراتي: مدیرکل حفاظت محیطزیست گلستان خواستارتخصیص اعتبار ویژه براي اين اداره كل به منظور جبران عقب ماندگی ها در اين استان شد.
محمدرضا کنعانی افزود: اين استان در بخش ابنیه سازمانی عقب ماندگی هاي زيادي دارد به گونه اي كه ۵۵ درصد ساختمان هاي اداري نیازمند ترمیم و ۴۵ دزصد نیازمند تجهیزات است.
به گفته وی گلستان ۴۵ محیط بانی فعال و ۲۷ محیط بانی غیرفعال دارد که ۵۹ درصد واحدهای اجرایی فعال بوده و طی سالهای اخیر سعی شده تا ادارات و پاسگاههای محیط بانی در استان فعال شود که راهاندازی آواره حفاظت محیط زیست در آق قلا نمونه بارز است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست گلستان يادآور شد: اکنون ۵۹ درصد از پستهای سازمانی این اداره کل بدون نیرو بوده و اکنون با ۱۳۰ محیطبان از مناطق چهار گانه و تحت مدیریت، حفاظت میشود.
براساس آمارهاي اعلام شده، مطابق چارت مصوب باید 429 محیطبان در استان گلستان فعاليت داشته باشد درحالي كه اكنون 109 محیطبان فعالیت مي كنند.
همچينن به ازای هر 18 هزار هکتار از مساحت استان گلستان و به ازای 6 هزار هکتار از مساحت تحت مدیریت یک محیطبان فعالیت دارد.
وي افزود: این تعداد محیطبان در ۲ نوبت ۱۵ روز در ماه مشغول حفاظت از مناطق تحت مدیریت این اداره کل هستند که سهم هر محیطبان برای حفاظت در استان حدود ۳۲ هزار هکتار بوده و با استاندارد جهانی فاصله بسیار دارد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست گلستان همچنين بر توجه بیشتر بر خدمات محیطبانان در حفاظت از مناطق تحت مدیریت این اداره کل در استان تاکید کرد.
وي گفت: درسفر دور نخست رییس جمهور به گلستان در اسفندماه سال ۱۴۰۰، مصوبه ای برای توسعه شبکه اطفای حریق این اداره کل گذرانده شد که امسال با تخصیص اعتبار خوب، تجهیزات موردنیاز از جمله سه دستگاه خودرو کمک دار، چهار دستگاه تراکتور و تجهیزات انفرادی در این راستا خریداری و در اختیار ۱۴ شهرستان تابعه قرار گرفت.