پایگاه خبری پریشهر

tabe gandom - مدیران متخلف پیشین غله باید پاسخگو باشند

مدیران متخلف پیشین غله باید پاسخگو باشند

۱۷ بهمن ۱۴۰۳


مدیرکل غله با اشاره به ثبت افت واقعی گندم برای اولین بار در گلستان، اظهار داشت:
مدیران متخلف پیشین غله باید پاسخگو باشند

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: امسال برای اولین بار میزان افت گندم در این استان با اعداد واقعی ثبت شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پریشهر، “روح اله مهری” در نشست خبری اظهار داشت: این امر بدان معناست، مدیرانی که در سالهای گذشته نسبت به ثبت اُفتهای غیر واقعی اقدام می کرده اند متخلف بوده و باید پاسخگوی نهادهای ذیربط باشند.
وی با بیان اینکه عدول از جدول پاکی، خلاف ضوابط است تصریح کرد: سازمان بازرسی و دیوان محاسبات باید به این موضوع ورود کرده و نسبت به مؤاخذه مدیرانی که دستورالعمل ها را رعایت نکرده اند اقدام کنند.
مهری یادآور شد: مراکز خرید به تناسب میزان خرید گندم، مبلغی به عنوان حق مدیریت از اداره کل غله دریافت می کنند که همین امر باعث شده بود در سالهای گذشته رقابت ناسالمی بین سیلوهای بخش دولتی،خصوصی، انبارهای تعاونی روستایی و کارخانجات آرد در موضوع خرید گندم ایجاد شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان مدعی شد: در همین راستا برخی مراکز به منظور ترغیب کشاورزان به تحویل محصول به این مراکز خاص، اقداماتی چون ثبت غیرواقعی میزان افت گندم را در دستور کار خود قرار می دادند.
مهری ادامه داد: به منظور اصلاح این روند، امسال به همه مراکز خرید استان اعم از دولتی و خصوصی تکلیف شد که اعداد اُفت گندم واقعی ثبت شود.
وی اظهار داشت که از محل اصلاح روند ثبت اُفت در فصل خرید گندم در سالجاری ۱۸۰میلیارد تومان به نفع دولت صرفه جویی شد.
مهری با ردّ این ادعا که ثبت اُفت پایین تر از اُفت واقعی توسط مراکز خرید گندم در سال های گذشته، بابت حمایت دولت از کشاورزان بوده است، گفت: دولت می تواند کمک هزینه هایی با هدف جبران هزینه های حمل و سم و کود، به کشاورزان پرداخت کند و از این طریق، رغبت و اشتیاق کشاورزان را برای کشت گندم در سالهای آینده افزایش دهد.
مهری درباره ادعای طرح شده از سوی برخی مدیران مراکز خرید، مبنی بر اینکه میزان اُفت گندم، ۵ ماه پس از خرید، کمتر از میزان اُفت همان محصول در زمان خرید بوده است توضیحی ارایه نداد.
بر اساس گزارش ها برخی سیلوداران مدعی اند که در فصل خرید گندم به دلیل آنچه که خود از آن به «اُفت دستوری» تعبیر می کنند، ملزم شده بودند تا میزان اُفت گندم را حداقل ۱-۱ اعلام کنند. به گفته آنها این درحالی است که پس از گذشت ۵ ماه، نمونه برداری ها از همان محصولات، اُفتی کمتر را نشان داده و این امر گویای آن است که منطقاَ این محصول در زمان خرید،  اُفت کمتر از یک داشته است.

درباره نویسنده خبر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *