25 تیر ۱۱۴۰۴
رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی گرگان با انتقاد از ناترازی های برق گفت: قطعی های مکرر برق زنگ خطر را برای صنایع و تولیدکنندگان ما به صدا درآورده است.
به گزارش پایگاه خبری پریشهر،امیر یوسفی در نشست خبری با اصحاب رسانه با انتقاد از وضعیت ناترازی برق اظهار کرد:باید برنامه ای مشخص و مدون برای وضعیت برق صنایع در گلستان در نظر گرفته شود،قطعی،های مکرر و خارج از برنامه به تولید کنندگان و کارآفرینان خسارات جبران ناپذیری را وارد میکند.
وی با بیان اینکه صنایع استان های دیگر کمتر درگیر قطعی های برق هستند،افزود:متأسفانه به این موضوع که اکثر محصولات تولیدی در استان ما محصولات غذایی هستند و از فسادپذیری برخوردار هستند توجهی نمیشود،در گلستان تصمیماتی گرفته میشود که هر روز تولیدکنندگان ما دچار خسارت و آسیب میشوند.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان با اشاره به وضعیت صادرات و واردات استان در سه ماهه نخست سال جاری گفت:در سه ماهه سال جاری به ۲۴ کشور ۲۱۵ هزار تن به ارزش ۹۸ میلیون دلار صادرات انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش صادرات داشتیم،همچنین میزان واردات گمرکات استان در سه ماهه نخست سال جاری ۱۵ هزار تن به ارزش ۲۳/۷میلیون دلار بود که نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد کاهش را شاهد بودیم.
یوسفی با بیان اینکه اینچه برون امن ترین مرز کشور محسوب میشود افزود: اینچه برون یکمزیت و ظرفیت مناسب برای گلستان است، بیشترین مراودات تجاری ما با کشورهای حوزه آسیای میانه از این مرز انجام میشود باید تلاش کرد تا یکسری کمبودها در آنجا را برطرف کنیم تا شاهد افزایش صادرات و پیشرفت استان باشیم.
وی یکی از نگرانی های اتاق بازرگانی را کمبود منابع آبی عنوان کرد و گفت:به دلیل آنکه محصول تولیدی کشاورز ما توجیه اقتصادی ندارد و نمیتواند معیشت و روزمرگی کشاورز را تأمین کند سطح زیر کشت بسیاری از محصولات تغییر پیدا کرده و به سمت شالی کاری میرود موضوعی که به شدت بر منابع آبی ما تأثیر منفی برجای خواهد گذاشت.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان خاطرنشان کرد:توسعه کشت پنبه یکی از راهکارهای مناسب برای مواجه با بحران کمبود منابع آبی است با این وجود به دلایل مشکلات مالی و معیشتی، کشاورز بیشتر تمایل به کشت محصولات با آورده مالی بالا مثل برنج را دارد.
وی در پایان خواستار برداشتن موانع از جلوی پای فعالان در حوزه ساخت و ساز شد و گفت:به دلیل شرایط سخت گیرانه در استان طی سالهای گذشته بسیاری از سرمایه گذاران به مازندران و استان های دیگر رفتند و این امر موجب فرار سرمایه و سرمایه گذار در گلستان شد.