۲۶ فروردین ۱۴۰۴
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: کشاورزی سنتی بههیچعنوان موجب تحول در شرایط معیشتی مردم نمیشود، بنابراین مسئولان این حوزه باید به فکر تبدیل این صنعت به کشاورزی نوین باشند.
به گزارش پایگاه خبری پریشهر عبدالعلی کیانمهر اظهار کرد: از همه سرمایهگذارهای استان، خارج از استان و سرمایهگذاران گلستانی که خارج از کشور هستند، دعوت به سرمایهگذاری در این خطه میکنیم.
وی با بیان اینکه برای سرمایهگذارانی که اهلیت دارند، کار طلایی در نظر گرفتیم، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی استان، باید وضعیت معیشت مردم خیلی بهتر از اینها باشد، از این رو ورود سرمایهگذار می توان وضعیت فعلی را بهبود بخشید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: ۷۰ درصد اقتصاد مردم استان از کشاورزی است، اما کشاورزی سنتی بههیچعنوان موجب تحول در شرایط معیشتی مردم نمیشود، بنابراین مسئولان این حوزه باید به فکر تبدیل این صنعت به کشاورزی نوین باشند.
کیانمهر ادامه داد: اغلب زمینهای زراعی زیر کشت گندم است، در حالی که این محصول اگرچه خرید تضمینی دارد، اما با قیمتی بسیار ناچیز از کشاورز خریداری میشود، به این ترتیب باید اقدامی انجام شود تا ارزشافزوده محصولات کشاورزی در استان افزایش پیدا کند.
وی از پنبه بهعنوان طلای سفید برای استان یاد کرد و گفت: در گذشته خاویار نیز بهعنوان طلای سیاه برای استان به شمار می رفت که هر دو از رونق افتاد.
کیانمهر اضافه کرد: باید راهکاری برای بهبود وضعیت معیشت مردم در نظر بگیریم، اینکه کشاورز پس از کشت محصولی همچون سیبزمینی در فروش دچار مشکل شود، درست نیست یا اینکه با قیمتی بسیار ناچیز محصول به فروش برسد، بدون شک تغییر در وضعیت اقتصاد استان رخ نخواهد داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تاکید به جذب اعتبارات برای استان گفت: هرجایی نیاز به رایزنی استاندار یا مجموعه استانداری با وزرات مطبوع است اعلام کنید تا پیگیری لازم در این زمینه انجام شود.
وی با اشاره به فوت دو معدن کار گلستانی در دامغان افزود: جوانان استان برای تامین معیشت و کار مجبور به مهاجرت به سایر استانها میشوند، درحالیکه استان ظرفیت لازم برای ایجاد شغل را دارد.
کیانمهر با بیان اینکه جذب سرمایهگذار در بخش کشاورزی یکی از وظایف اتاق بازرگانی گرگان به شمار می رود، افزود: تلاش استان نیز بر این است تا مشوقهای سرمایهگذاری برای ایجاد انگیزه و رغبت بخش خصوصی در نظر بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته پروسه صدور مجوز بسیار زمانبر بود، اضافه کرد: صدور مجوز در کوتاهترین زمان یعنی کمتر از یک ماه انجام خواهد شد، درحالی که در گذشته استعلام ها گاهی دو سال به طول می انجامید.